Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
U-CHOICE GROUP 86-371-61299996
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ
U-CHOICE GROUP
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  U-ΕΠΙΛΟΓΗ

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  200~300

 • Ετήσιες πωλήσεις

  10000000-14000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1996

 • Εξαγωγή pc

  50% - 60%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-371-61299996

Εισαγωγή

 
Η U-CHOICE INDUSTRY CO., LTD.
Διεύθυνση: Rm2403, αριθ. 8 Yard Shenglong Tianhui Square, Zhongyuan District, Zhengzhou, Henan, Κίνα 450000
Τηλέφωνο: 86 371 61299996 Τηλέφωνο: 86 17737136200
Wechat: branda-zz
Whatsapp:0086 13598869240 ; 0086 17737136200
ιστοσελίδα:www.plant-growthregulators.com

 

ΟΕΠΙΛΗΨΗΟμάδαείναι επαγγελματίας κατασκευαστής γεωργικών χημικών προϊόντων, με έδρα την Κίνα, την μεγαλύτερη αγροτική επαρχία της Κίνας, την επαρχία Χεναν από το 1996.

 

Η εταιρική δομή του U-CHOICE GROUP είναι η ακόλουθη:

Εταιρεία: Cangzhou LanRun Bio-Pharmaceutical Co., Ltd.

Κέντρο πωλήσεων στην κινεζική αγορά: HENAN LANRUN YINTIAN PLANT PROTECTION CO., LTD

Εταιρεία εξαγωγής: ZHENGZHUO U-CHOICE TRADING CO., LTD.

 

Η ομάδα U-CHOICE επικεντρώνεται στην έρευνα και την παραγωγή γεωργικών χημικών.Επίσης, έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001: 2008, ISO14001:2004 και OHSAS18001:2007.

 

Η εταιρεία μας μυκητοκτόνα Chloroisobromine Cyanuric Acid είναι η ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη της Κίνας, έχει ανεξάρτητα δικαιώματα ιδιοκτησίας προϊόντα, και έχει λάβει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφεύρεσης.Το προϊόν είναι αποτελεσματικό., το ευρύ φάσμα, χαμηλή τοξικότητα βακτηριοκτόνο αποτέλεσμα έχει αναγνωριστεί από το κινεζικό Υπουργείο Γεωργίας, την Ακαδημία Γεωργικών Επιστημών της Κίνας, και ταυτόχρονα σε ασθένειες που μεταδίδονται από το έδαφος.Η θεραπευτική επίδραση της όψης έχει δεχθεί καλά από τους εγχώριους και ξένους πελάτες.Και τώρα, το Chloroisobromine Cyanuric Acid μας αναφέρθηκε και από εγχώρια και ξένα τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η U CHOICE Industry Co., Ltd. συγκεντρώνει τα κορυφαία επαγγελματικά ταλέντα και τεχνολογία στον κόσμο, διαθέτει υψηλά εξειδικευμένο διεθνές προσωπικό.Δοκιμές συστήματοςΈχουμε δύο βάσεις έρευνας και ανάπτυξης στο Πεκίνο και την πόλη Yuanyang.Υποστηρίζεται από μια ισχυρή τεχνική ομάδα με 26 ανώτερους μηχανικούς με ειδίκευση στη χημεία υψηλών πολυμερών, χημική ανάλυση, φυτοπροστασία και φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα.μια σειρά από τεχνολογικά επιτεύγματα και τεχνικούς δείκτες για το καλαμπόκι σε διεθνές προηγμένο επίπεδο.

 

 

Για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η σταθερότητα των προϊόντων, η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με προηγμένα χημικά και βιοχημικά εργαστήρια και εγκαταστάσεις ανάλυσης όπως EA1108 στοιχεία ανάλυσης,Υψηλής απόδοσης υγρή χρωματογραφία (WATERS201) (HPLC), 5890 Χρωματογράφος αερίου (GC) και υπέρυθρο φασματομετρητή, κ.λπ. για να διασφαλιστεί η ποιότητα και σταθερή απόδοση των ρυθμιστών ανάπτυξης φυτών, μυκητοκτόνων, καπνίσματος, φαρμακευτικών ενδιάμεσων προϊόντων.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η ποιότητα της απόδοσης των προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο επιτυχημένες πωλήσεις στην Κίνα, και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων: Γερμανία,Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες, τα προϊόντα είναι αντικείμενο μεγάλης υποδοχής και επαινίας.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Ο στόχος μας είναι απλός: Να πουλήσουμε τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή και να παρέχουμε την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, βοηθώντας τον πελάτη μας να λύσει το πρόβλημα των εργοστασίων.Γνωρίζουμε προσωπικά τον κάθε πελάτη μας., και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε το πιο πολύτιμο μέρος της επιχείρησής μας, για να βοηθήσουμε τους άλλους να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 3

 

Για περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα βιομηχανικά γεωργικά χημικά και φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιστορία

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 0

U-ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ

 

το 1996, εργοστάσιο που καθιερώνεται, ονομασμένος HENAN XIN SHI JI το ΧΗΜΙΚΌ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ, βασισμένο στο γεωργικό γραφείο επαρχιών Henan, αρχίζει να παράγει και να διανέμει τα agrochemicals, η επιχειρησιακή σειρά περιέχει: Μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα, σπόροι, και επίσης τεχνολογία εγκαταστάσεων προσφοράς.

 

το 2000, εργοστάσιο μετονομάστηκε ως ΛΕΠΤΉ Co. ΧΗΜΙΚΏΝ ΟΥΣΙΏΝ HENAN YINTIAN, ΕΠΕ, και καταχωρεί τα μυκητοκτόνα μας Chloroisobromine κυανουρικά όξινα 90%TC και 50%SP σε ICAMA.

 

το 2001, το εργοστάσιό μας που χωρίστηκε από το γεωργικό γραφείο επαρχιών Henan, έγινε σε μια ανεξάρτητη εταιρία περιορισμένης ευθύνης. Με βάση την αγορά μυκητοκτόνων μας, ρυθμιστές αύξησης εγκαταστάσεων οργάνωσης παράγουμε τη γραμμή. Όπως CPPU, IBA, 6-BA, νάτριο nitrophenolate.

 

το 2004, αυξάνουμε το brassinolide, γραμμή προϊόντων zeatin.

          Αποκτηθε'ν «AAAA Grade Credit Company»

 

το 2006, λάβαμε το ISO9001: 2000 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης

 

το 2009, λάβαμε τη «άριστη επιχείρηση Henan» και «τις δημοφιλέστερες επιχειρήσεις για τον αγρότη»

Χτίσαμε το νέο εμπορικό σήμα μας «Bixiu»

 

2011, εμείς στρατηγική συνεργασία οργάνωσης με την ερευνητική τεχνική Co. του Πεκίνου Harmly, ΕΠΕ. Αρχίζουμε αναπτύσσουμε τις λεπτές χημικές ουσίες & τους φαρμακευτικούς μεσάζοντες.

Μέχρι τώρα, είχαμε την προσφορά των αγαθών σε περισσότερες από 140 κινεζικές επιχειρήσεις εξαγωγής, οι οποίες εξάγουν τα αγαθά μας σε όλο τον παγκόσμιο.

 

το 2012, βασισμένος στην αξιόπιστες και αξιόπιστες ποιότητα και την υπηρεσία ακεραιότητάς μας, ιδρύσαμε την εμπορική επιχείρησή μας «Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ u-ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΕΠΕ» στο Χογκ Κογκ, και «u-ΕΠΙΛΟΓΉ ZHENGZHOU ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΆΣΣΕΙ τη Co., ΕΠΕ» στην πόλη Zhengzhou. Μέχρι τώρα, γίναμε διεθνής ομάδα -- U-ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ, η οποία περιλαμβάνει τα μυκητοκτόνα, τους ρυθμιστές αύξησης εγκαταστάσεων, το καπνογόνο και τους φαρμακευτικούς μεσάζοντες παράγοντας, τις πωλήσεις και την εξαγωγή.

Και όλη η εξαγωγή αγαθών μας θα χρησιμοποιήσει τη Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ u-ΕΠΙΛΟΓΗΣ επιχείρησης, ΕΠΕ

 

το 2014, λάβαμε το GB/T19001-2008/το ISO9001: 2008, GB/T 28001-2011/OHSAS 18001:2007.

Μέχρι τώρα, τα αγαθά μας έχουν εξαχθεί περισσότερες από 30 χώρες μέσω της επιχείρησης u-ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

 

το 2015, το κυανουρικοί οξύ Chloroisobromine μυκητοκτόνων και οι ρυθμιστές αύξησης εγκαταστάσεών μας απαριθμήθηκαν στα «ξένα υλικά ενίσχυσης» από το κινεζικό υπουργείο γεωργίας. Και το κυανουρικό οξύ Chloroisobromine συστήθηκε για να θεραπεύσει τις χώμα-γεννημένες ασθένειες από το κινεζικό υπουργείο γεωργίας.

 

το 2018, αρχίζουμε να χτίζουμε το νέο εργοστάσιό μας στην πόλη Hebi, τελειωμένος το 2020.

 

 

 

Υπηρεσία

Ελεύθερα Pre-Sales που συμβουλεύονται/ελεύθερος χαρακτηρισμός δειγμάτων

 

Προσφορά ΟΜΆΔΑΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ του U 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες.

Ελεύθερη προσφορά δειγμάτων

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

 

Κάθε χημικό εργοστάσιο COA προσφοράς batch σύμφωνα με το βιομηχανικά τυποποιημένο μας, ή πρότυπα διαταγής.

Τα αγαθά κάθε batch κρατούν τα δείγματα για το διπλό έλεγχο.

Εάν να έχοντας οποιαδήποτε αμφιβολία για την αγνότητα, η υποδοχή ανατροφοδοτεί σε μας, θα αποκριθούμε αυτό μέσα σε 24 ώρες.

 

1-7 γρήγορη παράδοση ημερών

Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη ποσότητα και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 0

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε ότι αποκριθείτε μέσα σε 24 ώρες.

Εάν να έχοντας οποιαδήποτε αμφιβολία για την ποιότητα, θα συνεργαστούμε με σας για να επιβεβαιώσουμε την αληθινή ποιότητα

Εάν η ποιότητα δεν είναι κατάλληλη, θα αλλάξουμε τα αγαθά δωρεάν.

 

COem το /ODM:

Προσφέρουμε το cOem/το ODM.

 

Κοβάλτιο-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ:

Έχουμε το εργαστήριο Ε&Α μας, προσκαλώντας τους καταναλωτές για να ομο-δημιουργήσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η ομάδα μας

U-ΕΠΙΛΟΓΗ η ΟΜΑΔΑ φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα κατάρτισης, το τμήμα ωρ., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., περισσότεροι από 200 άνθρωποι. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 0

 

Είμαστε νέα ομάδα, ελπίζουμε ότι δημιουργήστε μια ομάδα προόδου. Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τη διάφορη κατάρτιση να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 1

Κατάρτιση για τον ποιοτικό έλεγχο και τη χρονική διαχείριση.

 

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 2

Κατάρτιση για την πρόοδο ομάδας.

 

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 3

Κάθε το πρωί της Δευτέρας, διευθυντές κάθε τμήματος διοργανώνει τη συνεδρίαση. 

 

Κίνα U-CHOICE GROUP Εταιρικό Προφίλ 4

Εκπαιδευτικός πώς να χρησιμοποιήσει το κυανουρικό οξύ Chloroisobromine μυκητοκτόνων μας για τους πελάτες της Νότιας Αφρικής το 2015.

Αυτό το τραίνο οργανώνεται από το Υπουργείο της Κίνας γεωργικού.

και σε αυτήν την συνεδρίαση, το κυανουρικό οξύ Chloroisobromine μας απαριθμήθηκε ως «γεωργικά ξένα μυκητοκτόνα στόχου για την εδαφολογική γεννημένη ασθένεια» από ICAMA.