Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
U-CHOICE GROUP 86-371-61299996
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

U-CHOICE GROUP Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Υποστηριγμένος από μια ισχυρή τεχνική ομάδα με 26 ανώτερους μηχανικούς στην υψηλή πολυμερή χημεία, χημική ανάλυση, προστασία εγκαταστάσεων, και οι φαρμακευτικοί μεσάζοντες, η επιχείρηση είναι εξοπλισμένοι με τα προηγμένα χημικά & βιοχημικά εργαστήρια και ανάλυση των εγκαταστάσεων όπως η στοιχειώδης ανάλυση EA1108, η υγρή χρωματογραφία υψηλής επίδοσης Waters201 (HPLC), ο χρωματογράφος αερίου 5890 (ΑΈΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ) και υπέρυθρο φασματόμετρο, κ.λπ.

Μετά από την ανάπτυξη πάνω από 20 ετών, η επιχείρηση έχει τώρα την ικανότητα κατασκευής Chloroisobromine το κυανουρικό όξινο (CCA) 90% TC που το ετήσιο προϊόν είναι ΑΜ του 2000. Το ετήσιο προϊόν ρυθμιστών αύξησης εγκαταστάσεων είναι περίπου 1000 ΑΜ, φαρμακευτικό όρος περισσότερο από 1500 προϊόντος μεσαζόντων ετήσιο.

 

U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Η ΟΜΆΔΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ του U είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής των μυκητοκτόνων Chloroisobromine το κυανουρικό όξινο (CCA) 90%TC, και έχει συστηθεί όπως η γεωργία ξένη - στοχεύστε τα μυκητοκτόνα από το Υπουργείο της Κίνας γεωργίας, ήταν επίσης συστήνει στο χώμα τη γεννημένη ασθένεια από το Υπουργείο της Κίνας γεωργίας.

 

OEM / ODM

 

Η ΟΜΆΔΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ του U έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει όλα τα είδη αγροχημικών και φαρμακευτικών μεσαζόντων. Ο cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτος.

 

Τα προϊόντα της ΟΜΆΔΑΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ του U είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξαγόμενος σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 

U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

U-ΕΠΙΛΟΓΗ η ΟΜΑΔΑ έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 18 έτη εμπειρίας στο λεπτό τομέα χημικών ουσιών για να παρέχει στους αγροχημικούς και φαρμακευτικούς μεσάζοντες την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

 

Συνεργαζόμενη με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στην Κίνα, η ΟΜΆΔΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ του U έχει 12 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

U-CHOICE GROUP γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1