Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
U-CHOICE GROUP 86-371-61299996
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ένας νέος τύπος του υψηλής απόδοσης ρυθμιστή αύξησης εγκαταστάσεων Propionyl Brassinolide

Ένας νέος τύπος του υψηλής απόδοσης ρυθμιστή αύξησης εγκαταστάσεων Propionyl Brassinolide

July 25, 2022

Ένας νέος τύπος του υψηλής απόδοσης ρυθμιστή αύξησης εγκαταστάσεων Propionyl Brassinolide CAS αριθ. C35H56O7

Το Propionyl Brassinolide είναι ένας νέος τύπος του υψηλής απόδοσης ρυθμιστή αύξησης εγκαταστάσεων και ένα αναβαθμισμένο προϊόν Brassinolide. Εκτός από τη διατήρηση των πλεονεκτημάτων του brassinolide, το προϊόν έχει μια πιό μακροχρόνια διάρκεια της αποτελεσματικότητας, των εντονότερων και σταθερότερων αποτελεσμάτων. Είναι διάσημο για τα σημαντικά χαρακτηριστικά του περιεκτικά να ρυθμίσει τις καλλιεργημένες εγκαταστάσεις και τα πλεονεκτήματά του όπως η υψηλή αποδοτικότητα, ασφάλεια, μη ρυπογόνος και residue-free. Ένα σπάνιο και άριστο προϊόν για την υψηλής ποιότητας και αποδοτική γεωργία.

 

Η τεχνική εμφάνιση brassinolide Propionyl είναι άσπρη κρυστάλλινη σκόνη, διαλυτή στη μεθανόλη, την αιθανόλη, τον αιθέρα, το χλωροφόρμιο και άλλους οργανικούς διαλύτες, αδιάλυτους στο νερό, και οι χημικές ιδιότητές της είναι σταθερές.

 

Αποτελέσματα του brassinolide propionyl στην αύξηση παραγωγής σίτου

Το brassinolide Propionyl (Aizengguan) ψεκάστηκε πριν και μετά από το άνθισμα του σίτου, και το βάρος χίλιος-σιταριού, ο αριθμός σιταριών ανά panicle και η παραγωγή ανά περιοχή μονάδων του σίτου αυξήθηκαν σημαντικά. Όταν 0,003% κραμβολάχανο propionyl χρησιμοποιήθηκε όταν ψεκάζεται μιά φορά το 3000 φορές υγρό του πρωταρχικού νερού λακτόνης πριν και μετά από τις ανθίσεις σίτου, η επίδραση αύξησης παραγωγής είναι το καλύτερο, και το ποσοστό αύξησης παραγωγής μπορεί να φθάσει περισσότερο από 10%. Η εισόδου-εξόδου αναλογία είναι 1:6.59.6, και η επίδραση της αυξανόμενων παραγωγής και του εισοδήματος είναι αξιοπρόσεκτη.

 

Yield-increasing επίδραση του brassinolide propionyl στο ρύζι

Το brassinolide Propionyl είναι ένας ρυθμιστής νέας, αύξησης ευρύς-φάσματος με την εξαιρετικά υψηλή βιολογική δραστηριότητα, η οποία μπορεί να ισορροπήσει και να συντονίσει τις ενδογενείς ορμόνες όπως gibberellin, auxin, cytokinin, ethephon, κ.λπ. στις εγκαταστάσεις. Οι θρεπτικές ουσίες μεταφέρονται στους ιστούς με τη θρεπτικότερη απαίτηση, η οποία μπορεί να προωθήσει την αύξηση, τα λουλούδια κονσερβών και τα φρούτα, θέτοντας ποσοστό σπόρου αύξησης, να προωθήσει την αύξηση ρίζας, να ενισχύσει την αντίσταση πίεσης, να αυξήσει την παραγωγή συγκομιδών, και να βελτιώσει την ποιότητα.