U-CHOICE GROUP 86-371-61299996
Chlorflurenol-Methyl Plant Growth Inhibitors White Crystal Powder CAS No. 123-33-1

Chlorflurenol-μεθυλική εγκαταστάσεων αύξησης σκόνη CAS κρυστάλλου ανασταλτικών παραγόντων άσπρη Νο 123-33-1

 • Υψηλό φως

  ανασταλτικοί παράγοντες ορμονών αύξησης

  ,

  ανασταλτικός παράγοντας αύξησης ρίζας

 • Σημείο λειωμένων μετάλλων
  299-301℃
 • Αγνότητα
  ελάχιστο 99%
 • M.F
  C4H4N2O2
 • CAS αριθ.
  123-33-1
 • EINECS αριθ.
  204-619-9
 • χρώμα
  Άσπρος ή off-white
 • Θέση
  Κρύσταλλο
 • Τόπος καταγωγής
  Επαρχία Henan, Κίνα
 • Μάρκα
  U-CHOICE
 • Πιστοποίηση
  ISO 9001 : 2008
 • Αριθμό μοντέλου
  Τεχνικός βαθμός
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  25kg (τα δείγματα μπορούν να προσφερθούν)
 • Τιμή
  Negotiate
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  1 kg/bag, 25kgs το /drum
 • Χρόνος παράδοσης
  3-5 εργάσιμες ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  T/T,
 • Δυνατότητα προσφοράς
  500mt ανά μήνα

Chlorflurenol-μεθυλική εγκαταστάσεων αύξησης σκόνη CAS κρυστάλλου ανασταλτικών παραγόντων άσπρη Νο 123-33-1

 

Άσπρο κρύσταλλο Νο 123-33-1 chlorflurenol-μεθύλιο 99%TC εγκαταστάσεων CAS ανασταλτικών παραγόντων αύξησης

 

 

Τεχνική προδιαγραφή

 
Τεχνικό στοιχείο Τεχνικά στοιχεία

Πυκνότητα

1.4±0.1 g/cm3

Σημείο βρασμού

426.5±45.0 ℃ 760 mmHg

Μοριακός τύπος

Γ15Χ11ClO3

Βάρος τύπου

274,699

Σημείο ανάφλεξης

211.7±28.7℃

Ακριβής μάζα

274.039673

PSA

46.53000

Κούτσουρο Π

2.58

Πίεση ατμού

0.0±1.1 mmHg σε 25℃

Δείκτης διάθλασης

1,657

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλο όνομα:
multiprop
morphactin
μεθυλικός (RS) - 2-χλωρο-9-hydroxyfluorene-9-carboxylate
Chlorflurenol μεθυλικός εστέρας
μεθυλικός-2-χλωρο-9-hydroxyfluorene-9-carboxylate
Chlorflurenol-μεθυλικός εστέρας
Chlorflurenol μεθύλιο

 

EINECS αριθ.: 219-800-8

 

Λειτουργία:
Το Chlorflurecol μπορεί να επιβραδύνει την αύξηση της βλάστησης και της γήρανσης φυτών, και μπορεί να καθυστερήσει το άνθισμα, τα αποτελέσματα, και να ωριμάσει. Το πλαστικό μπορεί να απορροφηθεί από το σπόρο, ρίζα, φύλλο, δεν παρουσιάζει τη διανομή της πολικότητας στο σώμα εγκαταστάσεων, η κατεύθυνση μεταφορών της εξαρτάται κυρίως από τη σκηνή αύξησης και ανάπτυξη εγκαταστάσεων κατά τη χρησιμοποίηση. Στο στάδιο αύξησης διατροφής, τις κύριες μεταφορές προς τα πάνω, και τις θρεπτικές ουσίες στην περίοδο αποθήκευσης φρούτων, οι συμφωνίες με την κατεύθυνση της φωτοσυνθετικής μεταφοράς προϊόντων, κινήθηκαν προς τη βάση. Αφότου εισπνέεται στις εγκαταστάσεις, στο κέντρο του οφθαλμού και της διάσπασης cambium ενεργό συσσώρευσε μια κλίση, η διασπαστική ομάδα μπορεί να είναι η αρχική θέση ρόλου της. Το πλαστικό στοιχείο είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας των φαρμάκων ορμονών αύξησης μέσω της απορρόφησης εγκαταστάσεων, απορρόφηση μέσα στις εγκαταστάσεις μετά από στο σύνολο, εμποδίζει τις ενδογενείς ορμόνες από την κορώνα κάτω από τη μεταφόρτωση.
 

Εφαρμογή:
1.Selective ζιζανιοκτόνα και προσωρινός ανασταλτικός παράγοντας αύξησης φυτών, που χρησιμοποιούνται για να αποτρέψει τους βολβούς πατατών, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το καρότο, κ.λπ. από το νεαρό βλαστό κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, και για να εμποδίσει την πράξη του εκτεταμένου ανθίσματος αύξησης συγκομιδών. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ζιζανιοκτόνο ή καπνός για τη χημική επιλογή.
2.Maleic το υδραζίδιο είναι ένα εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο καθώς επίσης και ένας προσωρινός ανασταλτικός παράγοντας αύξησης. Εισάγει το σώμα εγκαταστάσεων και διευθύνει μέσα για να αποτρέψει την κυτταροδιαίρεση χωρίς εμποδίζει τη διόγκωση κυττάρων.
3.Effectively αποτρέπουν την αύξηση οφθαλμών και μειώνουν τη φωτοσύνθεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πατάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, ραδίκι, καρότο, κράμβη, άγριο λάχανο στην περίοδο αποθήκευσης για να αποτρέψει τον εκφυλισμό βλάστησης Για το βαμβάκι, αρσενικό καλαμποκιού από Prunus το davidiana, μπορεί να εμποδίσει την αύξηση του μασχαλιαίου οφθαλμού καπνών μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για να εμποδίσει την αύξηση χορτοταπήτων, φρακτών και δέντρων.

Για περισσότερους, Chlorflurecol έχει πολλές ΧΡΗΣΕΙΣ. Παραγωγή αύξησης του λατέξ, το τρυπώντας στάδιο με το πλαστικό στοιχείο 1% και ethephon 8% σύνθετη προετοιμασία με την τομή, κάθε μια που περιλαμβάνει το πλαστικό στοιχείο 0,024 γραμμάρια, γενικός συνδυασμός από ethephon την αύξηση περισσότερο από 20%. Προάγετε ώριμο τον πρόωρο κουνουπιδιών pom-poms, όταν 12 μπορεί να κάνει το φύλλο ~ 14, με 1000 mg/$l*l υγρού που ψεκάζει ολόκληρο ένα φυτό, το φυτό 25% την πρόωρη αποκατάσταση. Μειώστε την κοίλη κράμβη, 20 ημέρες πριν από το κλείσιμο, με 100 ~ που 1000 υγρού mg/$l*l χρόνου ψεκασμού, μπορούν να μειώσουν κοίλο, να βελτιώσει την ποιότητα. Να προτρέψει το σχηματισμό του κάλου και των τυχαίων ριζών, για να προσθέσει το πλαστικό στοιχείο 1 mg/$l*kg που περιέχει indole το μέσο οξικού οξέος, μπορεί να κάνει το σταφύλι τους τέμνοντες κλάδους, να προκαλέσουν το σχηματισμό των τυχαίων ριζών. Η επαγωγή των χωρίς κουκούτσια φρούτων, με 0,1 ~ πλαστική ντομάτα επεξεργασίας 100 mg/$l*l μετά από το emasculation, μπορεί να διαμορφώσει τα χωρίς κουκούτσια φρούτα ντοματών. Με την περίοδο 100 τριλοβιτών mg/αγγούρι

 

Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα παρακαλώ!